groei

Basis

Ons doel is ontwaken,
en ontdekken wie we werkelijk zijn.


Onze belangrijkste lifestyle taak, is om onszelf te bevrijden uit deze slaap. Het verbreden van onze beperkte affectie en mededogen voor alle levende wezens en de pracht van de natuur. Door het te omarmen in al haar schoonheid.


Lifestyle hoekstenen


Chef rust

RUST

Rust is in alle facetten belangrijk voor je. Letterlijk voldoende rust in de vorm van slapen en ontspanning. Figuurlijk ook rust in je hoofd. Vanuit deze rust ga je op een hele andere manier naar de wereld kijken en ontstaat er solide basis van vertrouwen.

rust is de basis

VERTROUWEN

Vertrouwen is het gevoel in je dat het allemaal goed komt. Dat het universum de juiste en goede dingen voor jou in petto heeft. Het universum zal je dat ook zeker willen geven, maar pas dan als je erom vraagt in de vorm van vertrouwen. Je zal zien dat ook voor jou het universum de juiste dingen op jouw pad zal brengen.

Chef vertrouwen
Vertrouwen in jezelf
Chef kracht

KRACHT

Kracht ontstaat als er voldoende rust en vertrouwen in je lichaam en geest aanwezig is. Niet meteen in de zin van letterlijke kracht, maar mentale kracht. Deze mentale kracht kan je verder uitbouwen door voldoende te bewegen en het eten van de juiste voeding.

Kracht in jezelf

INZICHT

Inzicht ontstaat als er voldoende rust en vertrouwen in je leven is gekomen. Het is inzicht in hoe je in het leven staat. Begrip voor wat het universum op je pad brengt. Meer inzicht in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Anders om leren gaan met mensen, dieren, natuur, enz.

Chef inzicht
inzicht komt

Jouw lifestyle: go with the flow


Van ons levenspad heeft niemand een routebeschrijving tot zijn beschikking. Niemand weet wat het pad brengt. Kies je pad op vertrouwen. Pas je lifestyle aan. Hoe meer je op je pad vertrouwt, hoe meer het leven jou gaat brengen.


universe

Jij vs het heelal

Als je enigszins de grootte en complexiteit van het heelal probeert te bevatten, dan realiseer je je op dat moment ook hoe ongelofelijk nietig je als één menselijk exemplaar bent. We stellen totaal niets voor en toch vinden de meesten van ons zichzelf o zo ongelofelijk belangrijk. Dat is het beeld dat het ego in onszelf projecteert, nauwelijks rekening houdend met zijn of haar omgeving. Uiteindelijk zijn we ook belangrijk, in onze eigen unieke persoonlijkheid. Alleen niet op de manier zoals ons ego ons dat wil laten geloven.


Usolath = Universal source of love and total happiness

Iedereen is onderdeel van Usolath. Zie het als een verzameling van allemaal computers die samen een gigantisch grote cloud-computer vormen. Het is een allesomvattende kracht die ik Usolath noem, omdat het de kracht is die een optelsom is van alles en iedereen in de wereld. Iedereen en alles wat daar deel van uitmaakt, is even belangrijk. Iedereen kan Usolath beïnvloeden en wordt er tegelijkertijd ook door beïnvloed. Dus ook jouw lifestyle. Usolath is de kracht die ons heelal stuurt en dus jij ook, terwijl jij dit leest.

usolath


Alles is voedsel lifestyle

Alles is ons leven is voedsel en dit kan je letterlijk en figuurlijk zien. Vandaar dat deze website Chef Petroes heet. Op deze website vindt je informatie over voedsel & lifestyle. Het ene moment in de letterlijke zin, het volgende weer in de figuurlijke zin.


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00