Lees dit
aangrijpende verhaal

Depri en door epub en paperback

  • 315 pagina’s met een waar gebeurd verhaal
  • Gratis verzonden als brievenbuspakketje
  • epub onmiddellijk te downloaden na aankoop
  • 6-8 uur leesplezier (112.000 woorden)
  • Aangrijpend verhaal over wat een depressie is

Over het boek

Chef Petroes leert op een hele ander manier naar zijn zware depressie kijken. Geen straf, maar iets om van te leren. Is een zware depressie botte pech of heeft het universum iets voor jou in petto om van te leren? De eerste 9 maanden bracht ik door met vechten om beter te worden. Vanaf dat moment leerde ik om op een andere manier naar mijn ziekte te kijken. Ik ging erop vertrouwen dat ik beter kon worden. Dat ik er wellicht ook een heleboel van kon leren. Dat inzicht was één ding, maar toen was er nog een lange weg terug.

In die 9 maanden was ik volledig tot op de grond afgebrand. Gelukkig vond ik vanaf dat moment weer de weg terug omhoog. Ik wist met vallen en opstaan weer uit mijn as te herrijzen om daarna als een feniks boven mezelf uit te stijgen.
Terugkijkend kan ik concluderen dat onder aan de streep mijn depressie me enorm veel heeft gebracht. Het is letterlijk en figuurlijk het pad van de feniks geworden. Op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Depri en daarna doorgaan als nooit tevoren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00