Retourneren en herroepingsrecht

Retourneren bestelling:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4 euro per pakket met een enkel boek, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier per email aan info@chefpetroes.com versturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Stuur het onbeschadigde artikel en het ingevulde herroepingsformulier binnen 14 dagen na ontvangst in de, indien redelijkerwijs mogelijk, originele verpakking, naar het retouradres:
Pammet
Markt 26N,
5541 EA Reusel.
Wij storten het volledige aankoopbedrag terug op uw rekening inclusief (eventuele) verzend- en betaalkosten van de zending, na ontvangst van het artikel. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Bewaar uw bewijs van retourverzending goed, mocht het pakketje kwijt zijn dan kunnen wij naar deze Track & Trace-code vragen. Pammet is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Herroepingsrecht is uitgesloten voor de volgende artikelen:
– ebooks en luisterboeken: een download van een ebook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat de download is gestart. Door op “afrekenen” te klikken stemt u namelijk in met directe levering en ziet u af van het herroepingsrecht. U wordt in het bestelproces hier ook op gewezen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00