Het verhaal van een ervaringsdeskundige

Lees het verhaal van een ervaringsdeskundige. Hij zat ruim anderhalf jaar thuis met een zware depressie, maar wist meer dan volledig te herstellen!

DEPRI, en door

Depri en door epub en paperback

  • Wat gaat er om in het hoofd van iemand met een zware depressie
  • Hoe ga je om met iemand met een hele stevige depressie
  • Hoe kan je iemand met een zware depressie helpen
  • Is er hoop. Ja, maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen!
  • 315 pagina’s met een waar gebeurd verhaal
  • Gratis verzonden als brievenbuspakketje
  • epub onmiddellijk te downloaden na aankoop
  • 6-8 uur leesplezier (112.000 woorden)
  • Aangrijpend verhaal over wat een depressie is

Over het boek

Wat gaat er allemaal om in het hoofd van iemand die depressief is? Chef Petroes wil in dit boek zijn verhaal delen met de wereld, om mensen te helpen en ze een ruggensteun te bieden. Om anderen inzicht te geven in wat mensen met een depressie doormaken en wat ze voelen. Misschien ook wel een soort van handleiding met do’s and don’ts. Heel belangrijk. Een van de belangrijke pijlers om uit een depressie te komen is er simpelweg voor deze mensen te zijn. Dus iemand met een depressie niet vermijden.

Chef Petroes leert op een hele ander manier naar zijn zware depressie kijken. Geen straf, maar iets om van te leren. Is een zware depressie botte pech of heeft het universum iets voor jou in petto om van te leren? De eerste 9 maanden bracht ik door met vechten om beter te worden. Vanaf dat moment leerde ik om op een andere manier naar mijn ziekte te kijken. Ik ging erop vertrouwen dat ik beter kon worden. Dat ik er wellicht ook een heleboel van kon leren. Dat inzicht was één ding, maar toen was er nog een lange weg terug.

In die 9 maanden was ik volledig tot op de grond afgebrand. Gelukkig vond ik vanaf dat moment weer de weg terug omhoog. Ik wist met vallen en opstaan weer uit mijn as te herrijzen om daarna als een feniks boven mezelf uit te stijgen.
Terugkijkend kan ik concluderen dat onder aan de streep mijn depressie me enorm veel heeft gebracht. Het is letterlijk en figuurlijk het pad van de feniks geworden. Op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Depri en daarna doorgaan als nooit tevoren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00